Välj en sida

2018 års tävlande

Rockarna Buse

Vi spelar barnmusik å älskar’t!

Facebook

Charlie O

Jag spelar i huvudsak delta blues, ofta med mina egna arrangemang, som skiljer sig från originalen. Min musik har ofta mycket ”temperament” som jag förstärker med mycket slidespel på min National resonatorgitarr. Jag skriver också en del egna låtar samt att jag ibland gör om gamla hillbilly-låtar till delta blues. (Se mitt videoclip på youtube ovan).

 

YouTube

Ozz

Vi spelar allt från 50-tal, och lite visor, mycket Country samt mm…. Nån Dansbandslåt, kan förekomma Creedence.

TINK

Allt från 1940-tal till nutida låtar i alla genre. Från Sinatra till Tom Petty, från Povel Rammel till Beatles…

Blue Trio

Blue Trio är ett bluesband som består av Jan Sjöberg sång och gitarr, trummor Lena Berlin samt kontrabas Stefan Lindell. Bandet spelar old School blues och tidig stil av rock från -40/-50 talet med en del inslag av både swing och jazz. Bandets basist Stefan spelar med Blue Trio men även med många olika andra bluesband. Man kan se och läsa om alla bluesbanden på hemsidan www.stefanbluesman.se

Ruben – The One Band Man

Hallå!
Det är jag som är Ruben och nu är jag här igen.

Facebook

The Barntwisters

Ett spel glatt gäng bestående av trumma ståbas gittar och en sångerska med en grym röst.stilen är en blandning av gammal Rockabilly 50 tals rock.n roll både covers och eget.

Facebook

Knattar i Hattar

En ung blues/jazz trio som inte är rädda för att dra iväg med en dragqeen schlager om vi känner för det

Kenneth KH Hagman

2016 vann jag SM för gatumusikanter och nu skall jag försöka hämta hem bucklan igen. Denna gång i sällskap av Cornelis och Jack Vreeswijks underbara låtskatt. Jag kommer framföra kända och mindre kända låtar av dessa herrar och ni medborgare gör bäst i att lyssna en lång stund på detta för att inte gå miste om era favoritvisor. Jag kommer att berätta anekdoter om visorna och om hur och varför dessa kom till. Historier om vilka bland annat Fredrik Åkare, Ann-Katarin och Gull var kommer ni också att få reda på av mig KH. Focus kommer framförallt ligga på visorna och ert välmående kära publik. Ni kommer inte bli besvikna. Vi ses i Mariefred!

Spotify Soundcloud

Facebook

YouTube

Tommy & Lelle

Tommy & Lelle sjunger visor, ballader och spelar gitarr vi har spelat i band tillsammans i många år.

Janne Höijer

Otroligt glada och positiva låtar på svenska. Allting går i dur!

Facebook

Habib El-Rachidi

Jag är en trubadur typ en sån där fin filur. Jag improviserar fram min musik med humor och satir.

Kungens favoriter

Spelar gitarr och sjunger egna låtar svenska och engelska blandad musik stil

Lappsus

Två norrbottningar träffas i huvudkommunen och musik uppstår. Har spelat tillsammans, mest av men ibland till, under många år. Gör tappra försök att var NU men mest spelar vi ”gamla fina låtar” vilka för oss är ”tidernas musik”

Rock & Blus

Musik från förr till nu

Knesper Knorr

En trubadur/enmansband som roar sig med att framföra egna låtar och covers i en salig blandnig. Med en modifierad mandolin, stamplåda och ibland munspel.

Finns bland annat på :
https://open.spotify.com/artist/4ZRHAnRLzu8NI4aoKx5iJV?si=dRHjifwQSES9n1tN2EQPkA

Och även på:
https://www.youtube.com/user/jeppomannnen

Spillt i kilt

Jag är född 1951 och eftersom min musiksmak inte har några skarpa begränsningar har jag alldeles för många upplevda favoriter för ifackhamnande. Möjligtvis har Beatlarna med Paul i spetsen ett extraordinärt hjärtutrymme. Men vadå?……Ted Gärdestad, Lisa Ekdal, Pugh, Creedence, Hollingworth/Ljungman, Turid, Tomas Ledin, Hoola Bandoola och Idas sommarvisa……Det finns mycket musik att få spelas.

De Hatt Klädda

En ung jazz/blues trio som kanske drar iväg med en eller annan dragqueen schlager om vi känner för det.

Small Connection

Med de bästa låtarna från 60-talet och framåt tar vi er med på en hitkavalkad genom årtiondena. Vi spelar på pubkvällar, fester, bröllop, afterwork och andra speciella tillfällen.

smallconnection.se.

Cover Six

Ett glatt gäng som delvis har hemvist i Mariefred. Spelar alla genrer på privata tillställningar samt på pubar och andra evenemang.

Facebook.

Robina Xel

För 9:e året i rad intar Robina Xel Mariefred!
Robina Xel utlovar vad som förmodligen är det mest högljudda icke förstärkta solo-framträdandet ni kommer se under dagen.
Här spelas gitarr, sjungs och skriks i en god blandning av både egenskrivna låtar samt covers.

”För högt!”
– Gubbe, SM 2016

Facebook

Arrangör: imariefred.nu
Huvudsponsorer
©2018 företagarföreningen imariefred.nu webb: Studio Annvelu